Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2009

Συμπαιγνία ΠΑ.ΣΟ.Κ. - Ν.Δ. Θέατρο του παραλόγου στη Βουλή


Όποιος παρακολουθεί το κανάλι της Βουλής θα εκπλαγεί από τα ψέματα και τις κωλοτούμπες των πολιτικών μας. Παίζουν ένα παιχνίδι εντυπώσεων κάνοντας το άσπρο, μαύρο.
Στη συνεδρίαση της 20ης Δεκεμβρίου μίλησε αργά το βράδυ ο πρώην Υπουργός Αναπτύξεως της Ν.Δ. κ. Χατζηδάκης. Κατέκρινε, χρησιμοποιώντας ακόμα και τη λέξη ντροπή, την απόφαση της κυβέρνησης του ΠΑ.ΣΟ.Κ. να χορηγήσει 80.000.000 € στους λιμενεργάτες του Ο.Λ.Π. για την εθελούσια έξοδό τους (υπολογίζεται γύρω στα 300.000 € ο καθένας!). Εκτός από το εξωφρενικό ποσό, ποια είναι η παράνοια: αυτά τα λεφτά δίνονται γιατί το ΠΑ.ΣΟ.Κ. εφαρμόζει το νόμο που έφερε η κυβέρνηση της Ν.Δ., μέσω του τότε υπουργού κ. Βουλγαράκη, τον οποίο ψήφισε σε ονομαστική ψηφοφορία και ο κ. Χατζηδάκης!
Αυτά που ακούγονται στην αίθουσα της Βουλής είναι τελείως ακατανόητα και εκτός λογικής για εμάς τους έξω. Τολμώ να παραφράσω τη γνωστή ρήση για τον στρατό και να πω ότι «εκεί που τελειώνει η λογική αρχίζει η Βουλή!»

Εκτός αν…

πρόκειται για συμπαιγνία των κομμάτων που θέλοντας να φανούν αρεστά στην εκλογική πελατεία τους, δε διστάζουν να αλλάζουν συνεχώς θέσεις για το κομματικό συμφέρον τους. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η τροπολογία που πρότεινε πριν λίγες μέρες το ΠΑ.ΣΟ.Κ. για την αποσυμφόρηση των φυλακών αναγνωρίζοντας ελαφρυντικά στοιχεία ακόμα και σε μεγαλέμπορους ναρκωτικών! Την ίδια όμως τροπολογία την είχε φέρει πριν 6 περίπου μήνες στη Βουλή η κυβέρνηση της Ν.Δ. Τότε το ΠΑ.ΣΟ.Κ είχε ψηφίσει ΚΑΤΑ! Από την άλλη, η Ν.Δ., συνεπής στην άποψη της, ψήφισε ΥΠΕΡ της τροπολογίας στην αρμόδια επιτροπή. Όταν όμως ο ΛΑ.Ο.Σ. άσκησε αίτηση για ονομαστική ψηφοφορία, η Ν.Δ. άλλαξε γνώμη και ψήφισε ΚΑΤΑ!

Γιατί όμως τα Μ.Μ.Ε. δεν μας ενημερώνουν; Άλλα μέσα δεν ανέφεραν τίποτα και άλλα μόνο ότι συμφέρει την εκάστοτε παράταξη που υποστηρίζουν. Βέβαια με τόσα λεφτά που παίρνουν οι μεγαλοδημοσιογράφοι, λογικό είναι να υποστηρίζουν τους εργοδότες τους και όχι την αλήθεια. Μάθαμε τους μισθούς που παίρνουν στην Ε.Ρ.Τ. και φρίξαμε. Τα λεφτά που βγάζουν αυτοί σε ένα χρόνο θα τα πάρουμε εμείς δουλεύοντας σχεδόν όλη μας τη ζωή!

Ελληνικέ λαέ, ΞΥΠΝΑ, ΣΕ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου